Fotohut Ambyerheide

Fotohut Ambyerheide is gelegen aan de rand van Maastricht tegen natuurgebied De Ambyerheide. Op slechts 5 autominuutjes van de A2 is deze hut op een heel rustige locatie gerealiseerd.

Reserveren

Reserveren:

De fotohut kan bijna het hele jaar door dagelijks geboekt worden.
De fotohut is gebruiksklaar als u komt.  Op de setting wordt dagelijks gevoerd. In de hut is nog een beperkte hoeveelheid voer aanwezig om eventueel nog bij te voeren. A.u.b. geen eigen voer meenemen

Reservering:
Kosten: De prijs van de hut is € 45,-.voor de gehele dag. Betaling via een Tikkie of contant (gepast) bij aankomst.
Aantal: Maximaal aantal 2 personen.
Prooidieren:
Indien u wenst gebruik te maken van prooidieren kan ik een aantal +/-5  kuikens/muizen,  leveren/vastmaken, tegen een meerprijs van € 5,00.

Kleding: draag het liefst donkere kleding, beweging laat de vogels eerder schrikken. U fotografeert achter spiegelglas.
Bezoektijden: De fotohut kan gereserveerd worden vanaf 08:00 uur tot 17:00 uur. Andere tijden zijn in overleg mogelijk.

Aankomst:
Laat van te voren weten hoe laat u ongeveer aankomt. Dan zijn we aanwezig om u wegwijs te maken bij de hut. Mocht het voor ons niet mogelijk zijn om u persoonlijk te ontvangen krijgt u van ons tijdig verdere info m.b.t. voeren en dergelijke.
Statieven: Er zijn 2 tafelstatieven met schommelkop beschikbaar. Om met een compleet statief te werken is de ruimte te beperkt. Eventueel kan er op aanvraag een rijstzak beschikbaar gesteld worden.
Verwarming: In de koude periodes liggen er dekens, deze zijn vrij te gebruiken. Er is ook een (petroleum)kachel beschikbaar. Hiervoor vragen we € 7,50 extra.  Verdere info hierover vind u in de hut.
Koffie: Er staat een Nespresso apparaat, vrij te gebruiken, met enkele cups en kopjes suiker en melk. Ook is er een waterkoker voor de theeliefhebber met enkele smaakjes thee.
Bevestiging reservering: Als u een reservering plaatst krijgt u van ons een routebeschrijving en verdere informatie via de e-mail.
Verdere info: Mocht u vragen hebben kunt u het contactformulier invullen.

 DE “HOEG HUT” OOK TE BOEKEN, DEZE HUT IS SPECIAAL VOOR DE TORENVALK. I.VM. HET LICHT IS HET AAN TE RADEN DEZE PAS IN DE MIDDAGUREN TE GEBRUIKEN.

Boeken van deze hut kan ook in combinatie met de gewone hut.

                                                        ( Het gebruik van de hutten is op eigen risico)

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
-
Beschikbaar
 
-
Geboekt
 
-
In behandeling